Folytatódik a MERJ! sorozat

2024.01.10. 18:30

Kiegyensúlyozottan indulhat az új év a Pálos Lelki Központban

Mohay Réka

Folytatódik a MERJ! sorozat a Pálos Lelki Központban. Az esti kötetlen beszélgetések során nem szokványos, rendkívüli életutakat ismerhetnek meg a látogatók. Az ingyenes program során olyan utakatmutatnak be, amelyek különlegesek, inspirálóak és tanulságosak. 

– Vendégeink mind megküzdöttek valamilyen formában az élet adta lehetőségeikkel, ebből sikerült kihozniuk valami igazán értékeset és figyelemreméltót

 – írják a szervezők.

Az első alkalom vendége Fedinecz Pál, magánénekes, statiszta volt, aki egy betegség miatt 130 cm magas. Őt Kovács József követte, most pedig január 19-én Jásper Évával beszélget dr. Tiringer Aranka pszichológus, mentálhigiénés szakember.

A Pálos Lelki Központ ezen túl az új év első hónapjaiban további alkalmakat kínál az imádságra és információszerzésre egyaránt.

Január 13-án a testi-lelki gyógyulásokért tartanak szentmisét fél kettőtől, amely során a betegek szentségének felvételére is lehetőség lesz. Január 20-án énekes-zenés dicsőítésre kerül sor a pálos templomban tíz órától, majd január 22-én este héttől a hétfőnként zajló vezetett, szentignáci imaórák folytatódnak.

Február 2-án a házasság boldogságáról szóló előadást hallhatják hét órától, február 3-án pedig 24 órás szentségimádásra kerül sor.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!