Kimagasló munka

2024.04.28. 20:15

Érdemérmet kapott a fiatal szakember

Szalai Kata, a Pécsi Tudományegyetem Sporttudományi és Testnevelési Intézet oktatója a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség Tisztújító Közgyűlésén a Fiatal sportszakemberek Németh Angéla Magyar Egyetemi Sportért Érdemérmet kapta.

Bama.hu

A természettudományi Kar bezsámolója szerint a MEFS Közgyűlésén hagyományosan az egyetemi sportért kiemelkedő munkájuk elismeréseként a MEFS által alapított díjakat is kiosztották. A díjakat Prof. Dr. h. c. Mocsai Lajos, a MEFS elnöke, Dr. Gál András Levente és Prof. Dr. Bács Zoltán a MEFS alelnökei, Dr. Freyer Tamás, Rakaczki Zoltán, Vladár Csaba, Molnár Dániel a MEFS elnökségi tagjai, és Frenkl Orsolya a MEFS örökös tagjának Frenkl Róbertnek a lánya adták át.

A Pécsi Tudományegyetem képviseletében mások mellett Szalai Katát, a Sporttudományi és Testnevelési Intézet munkatársát Németh Angéla Magyar Egyetemi Sportért Érdeméremmel díjazták sportolói és az intézményi sportélet szervezésében végzett kimagasló munkájáért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!