Nagy találkozás

2024.04.21. 20:58

Olimpiai bajnok magyar sportolók látogatnak Pécsre

Akik sporttörténelmet írtak – Halhatatlan magyar sportolók címmel kerül sor az MCC következő nyilvános programjára. Április 22-én hétfőn 17 órakor a Czinderi utcai központba érkezik dr. Faragó Tamás olimpiai és világbajnok vízilabdázó, valamint Dunai Antal olimpiai bajnok labdarúgó. A beszélgetést Füleky András, a Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesülete adminisztratív igazgatója moderálja.

Mohay Réka

– Sport, siker, életút, nem mindennapi példaképek a pécsi MCC-ben! Halhatatlan Magyar Sportolók. Olyan egyéniségek, akik nemcsak a magyar, de az egyetemes sport legnagyobbjai! És micsoda eredmények vannak e nevek mögött! Hány alkalommal húzták fel miattuk az árbóc lemagasabb fokára a magyar zászlót, és hányszor játszották el tiszteletükre a magyar Himnuszt! A Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesülete (HMSE) legnagyobb küldetése, hogy menjen, meséljen, motiváljon és biztassa a mai fiatalokat a sport szeretetére, a kitartásra, a céltudatosságra, továbbá, hogy példát mutasson a felnövekvő generációnak. Célunk a fiatalok sport felé terelése, népszerűsítve a magyar versenysportot és az olimpiai eszme szellemiségét – írják ajánlójukban a szervezők a hétfő délutáni nem mindennapi találkozóról, melyre minden érdeklődőt várnak. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!