Újabb kaland

2024.02.16. 10:00

Folytatódik a Harry Potter-maraton a pécsi Uránia Moziban

A Harry Potter filmsorozat maraton folytatódik a pécsi Uránia Moziban február 16-án délután 6 órakor, ahol a negyedik részt fogják vetíteni, amelynek címe Harry Potter és a tűz serlege.

Czeczon Enikő

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Abraham Overvoorde

Harry Potter újabb veszélyes kalandba keveredik, miután visszatér a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába. Ekkor azonban még nem is sejti, hogy élete legnehezebb kihívása vár rá. A tizennégy éves fiatal fiúnak akaratán kívül, nála idősebb, tapasztaltabb diákokkal együtt kell részt vennie a nemzetközi Trimágus Tusán, amelyre egy ismeretlen nevezte be megmagyarázhatatlan módon. Ám a verseny veszélyei elhalványulnak amellett a tény mellett, hogy Voldemort, a Sötét Nagyúr ismét színre lépett és nemcsak hatalmát, hanem emberi alakját is visszanyerte.

A negyedik részt Mike Newell rendezte, akinek olyan alkotások fűződnek a nevéhez, mint a Négy esküvő és egy temetés, Fedőneve: Donnie Brasco és a Perzsia hercege: Az idő homokja.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában