Megőrzik szellemi frissességüket

2024.02.27. 11:45

Sakkozók, szenvedélyes kártyások és társajáték kedvelők töltik meg a művelődési házat

Nem a győzelem számít, hanem a játék öröme, a jókedvű társaság, a közösségi együttlét a fontos – ez a hitvallása a Sakk-, társasjáték és kártya klubnak, akik február 27-én is összegyűlnek délután 2 órakor a Pécsi Kulturális Központ legújabb helyszínén, az Uránvárosi Művelődési Házban.

Czeczon Enikő

A klubhoz csatlakozni tud minden társaságra vágyó, játékos kedvű nyugdíjas. Hogyha valaki szeret sakkozni, akkor ebben a klubban méltó ellenfelekre tehet szert, de azok is csatlakozhatnak, akik inkább a kártyajátékokért vannak oda, és partnerekre van szükségük egy jó kis játékhoz. Mindemellett azon nyugdíjas korú személyeket is várják, akiket szórakoztat a társasjáték, és szeretnének jó társaságban lenni és nevetni egy jót. A klub egyébként nem csak társaságot ad, hanem lehetőséget teremt arra is, hogy ezen játékokkal az idősebb korosztály tagjai megőrizzék szellemi frissességüket.  

A klubhoz, amely kéthetente keddenként gyűlik össze, bármikor lehet csatlakozni, még akkor is, ha valaki nem érzi magát profi játékosnak. 

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában