Tragikus esemény

2024.05.06. 10:09

A terror eluralkodik egy óceánjáró fedélzetén

Hónapról hónapra újabb és újabb horrorfilmek kerülnek a mozik műsorára. Ez májusban sincs másképp, hiszen nemrég debütált Az elátkozott Queen Mary, amit a pécsi Cinema City május 6-án két alkalommal – 17:30; 20:00 – vetít.

Czeczon Enikő

Egy fiatal pár és gyerekük ellátogat a hotelhajóként egy kikötőben horgonyzó Queen Mary óceánjáró fedélzetére. Jelenlétük azonban megmagyarázhatatlan események sorozatát szabadítja el. A terror eluralkodik a hajón, és egyre inkább úgy tűnik, hogy az események egy 1938-as tragédiával vannak összefüggésben, amikor egy óceánjárón egy szilveszteri partin véres gyilkosságok történtek. A látogatóba érkező turisták számára ennek a legendás hajónak a sötét titkai halálos veszélyt jelentenek. 

A film rendezője Gary Shore, aki számos jól ismert márkának, mint például az Adidasnak készített reklámokat, de az ír direktort leginkább debütáló filmje miatt ismerik, ami Az ismeretlen Drakula címet viselte, és a magyar mozik is vetítették. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!