Labdarúgás

2022.01.13. 12:45

Második meccsét megnyerte a Lőrinc

Megnyerte idei második edzőmérkőzését a Szentlőrinc SE NB II.-es labdarúgócsapata, amely a január 30-i pécsi nyitányra készül gőzerővel. Ezúttal a harmadosztályú Nagykanizsa otthonában teszteltek Marián Sluka tanítványai, s 4-0-ra nyertek.

K. B.

Az alacsonyabb osztályú csapat már az első félidőben hátrányba kerülhetett volna, de csak a második játékrészben tört meg a jég, amikor Drljo kettőt, illetve Vintonji és Maduka is gurított egyet-egyet. 

 

FC Nagykanizsa (NB III.)–Szentlőrinc SE 0–4 (0–0) 

Labdarúgó felkészülési mérkőzés. Szentlőrinc 1. félidő: Hajagos – Harsányi, Hesz, Tamás, Németh – Biben, Török, Törőcsik – Tóth, Bányai, Sinanovic.. 2. félidő: Rátkai – Erdélyi, Havas, Hesz (Nagy, 75.), Kiss-Szemán – Jancsó, Cenaj, Vidnyánszky – Drljo, Vintonji, Pretzl (Maduka, 75.). Vezetőedző: Marián Sluka. 

Gólszerzők: Drljo (2), Vintonji, Maduka. 

Közben a PMFC már el is utazott Törökországba, ahol ma az azeri FK Zira ellen nyitja edzőmeccsei sorát. A Pécs szakmai stábjának 8 tagja, valamint 25 labdarúgó utazott el, köztük több 16–18 éves saját nevelésű fiatal is. 

 

A pécsiekhez kapcsolódó hír, hogy Tölgyesi Viktor közös megegyezéssel távozik a gárdától. A belső középpályás összesen 39 másodosztályú bajnokin és 3 Magyar Kupa-mérkőzésen szerepelt a piros-feketét színeiben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában