NB II.-es foci

2023.03.19. 17:01

Még a következő fordulóban is érzi majd ezt a vereséget a Lőrinc

K. B.

Fotó: Árvai Károly

Nem esélyesként utazott a Diósgyőrhöz a Szentlőrinc a labdarúgó NB II. 28. fordulójában, s ki is jött a két csapat közti különbség. Főleg azt követően, hogy 2–0-s hátránynál – egy tizenegyest követően – még Erdélyi is megkapta a második sárgáját. Azonban a piros-feketék becsületére kell írni, hogy így is addig mentek előre, amíg a ráadásban ki nem harcoltak egy büntetőt, és nem tudták legalább kozmetikázni az eredményt.

DIÓSGYŐR–SZENTLŐRINC 5–1 (1–0)
Labdarúgó NB II., 28. forduló. Miskolc, 2678 néző. Vezette: Hanyecz (Rózsa, Ring). 
DVTK: Senkó – Farkas D., Szatmári, Bárdos, Bokros – Koman (Lőrinczy, 69.), Holdampf, Cseke (Vincze D., 80.) – Jurek (Bertus, 80.), Lukács D., Medgyes (Obounet, 69.). Vezetőedző: Kuznyecov Szergej. 
SZENTLŐRINC: Bese – Török (Papp G., a szünetben), Keresztes B. (Tamás L., 74.), Nagy Zs., Farkas M. – Havas, Radosevic (Rétyi, a szünetben) – Erdélyi, Daróczi (Kiss-Szemán, 61.), László D. – Taipi (Grumic, 58.). Vezetőedző: Domján Attila.
Gólszerzők: Cseke (30.), Lukács D. (48. – büntetőből), Bárdos (68.), Szatmári (76.), Lőrinczy (86.), ill. László D. (90+4. – büntetőből).
Kiállítva: Erdélyi (59.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában