Bama.hu videó

2023.04.03. 10:15

Őrületes hangulat volt a pécsi rangadón – videó

K. B.

Valószínűleg kijelenthetjük, hogy minden egyes szurkoló örülne, végkimeneteltől függetlenül annak, ha olyan mérkőzéseket láthatna minden alkalommal, mint a PVSK-Veolia és az NKA Pécs rangadója a férfikosárlabda-NB I. B. 26. fordulójában. A kiélezett csatában minden meg volt, ami egy találkozóhoz odaláncolja a szemlélődőt. Erről a mérkőzésről is beszélünk a következő podcast adásunkban.

– Erős meccs volt, gratulálok az akadémiának – nyilatkozta a PVSK vezetőedzője, Szrecsko Szekulovics. – Az első félidőben nagyon gyengén támadtunk, idegesek voltunk, magas emberből rövid volt a kispad, rengeteg lepattanót szedtek ellenünk. Visszajöttünk a meccsbe 77-77-nél, majd három támadás nem sikerült, így az ellenfelünk újra meg tudott lépni. Megyünk tovább, köszönöm a szurkolóinknak a rengeteg segítséget, nagyon sajnálom, hogy így alakult, javítunk ezen!

– Gratulálok a játékosaimnak, tudtuk, hogy egy nagyon nehéz ellenfélhez érkezünk – jelentette ki Ivica Mavrenski, az NKA Pécs mestere. – Majdnem végig vezettünk a mérkőzésen, voltak hullámvölgyeink, de a lényeg, hogy megnyertük a találkozót, elégedett vagyok. Gratulálok a PVSK-nak is, sok sikert kívánok a play-offhoz!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában