Labdarúgás

2023.08.29. 13:01

Két keddi és tizennégy szerdai mérkőzéssel folytatódik a Baranya Vármegyei Kupa

Móga Richárd

Fotó: Nagy Lajos

Hétközben sem lazsálhatnak a vármegyei labdarúgócsapatok, ugyanis szerdán 17.30-tól a Baranya Vármegyei Kupa második körében vívhatják ki a továbbjutást az együttesek.

Igaz, a kupaforduló már kedden elkezdődik, mikoris a GSH Töttös SE–Siklós, valamint a Gyódi Sportkör–Sellye VSK mérkőzések kerülnek terítékre. Az alacsonyabb osztályú alakulatok szokás szerint annyi könnyebbséget kaptak, hogy hazai környezetben vívhatják ki a győzelmet. A címvédőnek, a Lovászhetény-Pécsváradnak nem lesz egyszerű dolga a Beremend otthonában, de a tavalyi ezüstérmes Ócsárdnak is mindent be kell vetnie a vármegye III.-at megnyerő, vármegye II.-őt kiválóan kezdő szajki klub ellen.

A nyitányon kilenc párharc maradt el, egy pedig félbeszakadt, így remélhetőleg ezúttal több pályán indul majd útjára a labda.

Keddi mérkőzések: GSH Töttös SE–Siklós, Gyódi Sportkör–Sellye VSK, (mindkettő 17.30).

Szerdai mérkőzések: Közműépker Lánycsók SE–Sport36 Komlói Bányász, Kaitz Agro Somberek SK–Villány TC, Himesháza KSE–Nagykozár KSE, Szajki SE–K. Ócsárd SE, Bogád Pogány SE–PVSK, DDC Focivilág Beremend–Lovászhetény-Pécsvárad KFT, Misinai Sasok MLE–Gyógyfürdő Harkány, Szársomlyó–Boda-Diana SE, Véménd KSE–Szederkényi SE, Bányász TC SE–Sásd VSK, Újpetre KSE–Olasz Község 2022 SE, Kökény SC–Kétújfalui SE, BFA Szigetvár–Bólyi SE, Vajszlói KSK–Lippói KSE, (mindegyik 17.30).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában