Labdarúgás

2023.09.15. 18:10

A kanapéról nézheti a hétvégi fordulót a listavezető

Móga Richárd

Fotó: Studio Romantic

Három labdarúgócsapat ugyan pihenhet a hétvégén, de így is nagyon kiélezett küzdelmeket láthatnak majd a szurkolók a 2023/24-es AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei II.-es bajnokság negyedik fordulójában.

A listavezető Véménd korábban már begyűjtötte a három pontot ebből a körből a Szajk ellen, így négy meccs után továbbra is hibátlan, de a Kétújfalu, a PTE-PEAC III., sőt, a Szederkény sem talált még legyőzőre. Ezen a hétvégén utóbbi biztosan nem is fog, ugyanis pihenőnapos lesz Szigeti Endre legénysége.

A Kétújfalu három meccset vett sikerrel, a Lánycsók ellen viszont fel kell kötni a gatyát, hiába játszhat hazai terepen a bajnokaspiráns. Még csak most indult az idény, de Brecska László alakulata már több skalpot is begyűjtött, így az sem lenne meglepő, ha először pontokat hullajtana a házigazda.

A PTE-PEAC III. ahhoz képest, hogy újoncként szerepel ebben a mezőnyben, igencsak bekezdett. Mindenesetre minden tartalékra szükség lesz a tavaly még egy osztállyal feljebb vitézkedő Sellye ellen.

Negyedik forduló mérkőzései: Kétújfalui SE–Közműépker Lánycsók SE, (09.16., 16.30), Boda-Diana SE–Himesháza KSE, Sport36 Komlói Bányász II.–Kaitz Agro Somberek SK, Sellye VSK–PTE-PEAC III., DDC Focivilág Beremend–K. Ócsárd SE, GSH Töttös–Gyógyfürdő Harkány (09.17., 16.30).

Fordulóból korábban lejátszott találkozó: Véménd KSE–Szajki SE 5–2.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában