Labdarúgás

2024.01.11. 14:20

A régió meghatározó és az ország nagy múltú klubjai, külföldi csapatai mérkőznek meg

Móga Richárd

Fotó: Tumbász Hédi

Ahogy azt már megszokhattuk, 2004 óta minden évben megrendezik a nagy népszerűségnek örvendő szokásos évi Gyermek Labdarúgó Tornát, így immáron tizenkilencedik alkalommal kerül terítékre a Dél-Zselic Nemzetközi Utánpótlás Kupa, amit három hétvégén keresztül rendeznek meg a Szigetvár Városi Sportcsarnokban.

 A hosszú esztendők alatt sok-sok barátság és sportbarátság köttetett, rengetegen újra és újra visszatérnek a szervezők legnagyobb örömére, akik minden egyes alkalommal nagy szeretettel várják a gyerekeket, barátokat, sporttársakat, szakvezetőket, edzőket, szülőket szurkolókat, valamint a régió meghatározó és az ország nagy múltú klubjainak korosztályos és külföldi csapatait.

A hétvégék során az U9-es, az U11-es, valamint az U13-as alakulatok bizonyíthatnak, kezdetben viszont, január 13-án és 14-án a legnagyobbaké lesz a főszerep. A szombati játéknapon 9 órától rendezik a csoportmérkőzéseket, majd a vasárnapi versenynapon a középdöntőket és a helyosztókat lehet figyelemmel kísérni. Külön motiváló, hogy a torna végén jutalmazzák a legjobb kapust, a legjobb játékost, a legjobb hazai játékost, valamint a gólkirályt is.

Az U13-ban induló csapatok: Pécsi VSK „fekete”, Pécsi VSK „fehér”, FC Barcs, Pécsi EAC, Szekszárdi UFC, La Friends, Dél-Nyugat Válogatott, Szentlőrinc SE, KECSA Szigetvár „U12”, Dombóvári FE, Törökbálint FSE „U12”, Pécsi MFC „U12”, Nagyatád FC „U12”, Nagyatád FC „U13”, Pellérd SE, Budatétény SE.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában