Labdarúgás

2024.04.23. 12:21

A Fradit fogadja a PMFC a stadionban

Kvanduk Bence

Fotó: Kurdi József/pmfc.hu

Egészen a negyeddöntőig elmeneteltek a PMFC ifjoncai az U19-es Magyar Kupában, ahol egy igen kemény ellenféllel, a Ferencváros tehetségeivel mérik össze tudásukat a legjobb négybe jutásért.

Az összecsapást Pécsen a Stadion utcában játsszák déltől, ha csak el nem mossa az eső a találkozót. A párharc ezen az egy meccsen dől el.

A következő körben az ETO FC Győr lesz majd a győztes ellenfele, s a fináléban a Főnix Gold FC–Tarpa SC mérkőzést megnyerő együttes várja majd erről az ágról a kihívót.

Az elődöntők párosításai: Főnix Gold FC–Tarpa SC (2024.05.01., 14.00), ETO FC Győr–PMFC/Ferencvárosi TC.

A pécsi egyesülethez kapcsolódó hír, hogy két lány és négy fiú labdarúgója részt vehet az U16-os válogatottak összetartásán miután „perspektív” meghívót kaptak. Egyfelől Vida Botond, Horváth Bendegúz, Jung Máté és Neidhardt Dávid mutathatja meg magát Óbudán. Másfelől Máté Nórát és Turi Borit hívták meg a hölgyekhez Telkibe, ahol a program zárásaként megmérkőznek majd az U15-ös német lány válogatottal is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában