Vízilabda

2024.04.13. 20:22

A végére elfogyott a PVSK-Füszért

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Vereséggel zárta Miskolcin a PVSK-Mecsek Füszért férfivízilabda-csapata az Ob I. Középszakaszának alsóházát, de így is az utolsó előtti helyen végezhetett, mert a sereghajtó KSI is vereséget szenvedett.

A pécsiek végig igyekeztek tartani a lépést a hazaiakkal, s egy lövőpárbajba is belementek, sőt, majdnem győztesen is jöttek ki belőle, de az utolsó negyedre elfáradtak.

PANNERGY-MISKOLCI VLC–PVSK-MECSEK FÜSZÉRT 12–10 (5–4, 3–5, 2–1, 2–0)
Férfi vízilabda Ob I., Középszakasz, Alsóház, 5. forduló. Miskolc, 150 néző. V: Rubos K., Bereczki M.
MISKOLC: Moravcsik – Oltean 2, Várkonyi Á. 1, Hegedűs B. 1, Nagy N. 2, Tanczer, DUBINÁK SZ. 3. Csere: Smitula 1, Bikki-Petró, Fenech 1, Varga B. 1, Hok. Edző: Popovics Miklós
PÉCS: Gelencsér – Keresztúri 2, Lajkó 2, Reisz, Imre K., Vidovenyecz, Kolozsi 2. Csere: Volnhofer, Pellei K. 1, Kókai Sz. 2, Némethy, Szabó G. 1. Edző: Zlatko Rakonjac
Emberelőny-kihasználás: 13/4, ill. 12/4
Gól – ötméteresből: 3/1, ill. 1/1
Kipontozódott: Tanczer (22. p.), Szabó G. (25. p.).
Zlatko Rakonjac: – A miskolciak végig jó és magas tempójú vízilabdát játszottak. Mi a végére elfáradtunk, nem tudtunk jó döntéseket hozni, elsősorban támadásban. Ettől függetlenül elégedett vagyok, szépen lassan elindultunk felfelé, mostantól a sorsdöntő KSI elleni mérkőzésre koncentrálunk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában