Futsal

2024.04.22. 08:38

Nem hibázhatnak: az utolsó szalmaszálak egyikébe kapaszkodnának

Móga Richárd

Fotó: FULOP ILDIKO

Az utolsó szalmaszálak egyikébe kapaszkodik a PTE PEAC élvonalbeli futsalcsapata, ugyanis három mérkőzés van hátra az idei rájátszásból, de Élő Tibor legénysége még mindig kieső helyen van. 

Hétfőn este 19 órától hazai környezetben, az alsóházas mezőny sereghajtója, a Maglód ellen van lehetőség gyarapítani a pontokat, hogy még legyen esély az életben maradásra. A másik újonc együttes az alapszakaszt követően csupán egy pontot zsebelt be, de a hozott két ponttal jelenleg hármat tudhat magáénak. Ezzel szemben a pécsi klub a három vitt egységhez hatot tett hozzá, de a piros vonal felett elhelyezkedő Újpestnek így is hárommal több van. 

A 2023/24-es szezonban a két fél három alkalommal már megmérkőzött egymással és igencsak változatos eredmények születtek. Szeptemberben győzött otthon a Maglód (2–1), míg november végén 6–6-os döntetlen született még a PTE TTK csarnokában. Legutóbb a baranyai együttes ünnepelhetett (3–4), de az a diadal mit sem ér, ha hétfőn este nem sikerül otthon tartani a három pontot a Lauber Dezső Sportcsarnokban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában