Labdarúgás

2024.04.29. 15:30

Őrület: hat pécsi játékos is ott van a hétvége legjobbjai között

Móga Richárd

Forrás: PVSK

A Lovászhetény-Pécsvárad értékes győzelmet aratott az AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei I.-es bajnokság huszonnegyedik fordulójának szombati játéknapján, de ha nincs Németh Adrián, Fiáth Péter, valamint Juhász László kiemelkedő teljesítménye, akkor nem kizárt, hogy a Siklós pontokkal távozik.

Ennél egyértelműbb volt a 2024-es naptári év veretlen együttesének, a PTE PEAC II.-nek a sikere, még akkor is, ha egy válasza volt a Komlónak. Érdekesség, hogy épp a komlói Miltner Szabolcs szomorította el igazán szülővárosának szurkolóit, de Jeránt Márk és Oszvald Bálint is közel tökéletesen teljesített.

Némi meglepetésre talán a Bóly is magabiztos győzelmet aratott a listavezető Villány ellen, így még nagy harc várható a dobogó harmadik fokáért. Szíjas Dániel duplával segítette az együttest, de ebből a diadalból mindenki kivette a részét. Igaz, Gellén Dávid ismét tarthatatlan volt.

A PVSK labdarúgócsapatánál Ádám Levente volt a nyerőember, de Winkler és Sziládi remeklése is kellet ahhoz, hogy a klub megszerezze idénybéli harmadik győzelmét.

 

Ez következik 

MÁJUS 4., SZOMBAT, 11.00: Siklós–PTE PEAC II. 
MÁJUS 4., SZOMBAT, 17.00: Lovászhetény-Pécsvárad KFT–Nagykozár KSE, (Dr. Kófiás Mihály Városi Sporttelep), Sport36 Komlói Bányász–Bólyi SE, (Komlói Bányász Stadion). 
MÁJUS 5., VASÁRNAP, 17.00: Villány TC–PVSK, (Villány TC Sporttelep).

 

Góllövőlista 
26 GÓLOS: Gellén Dávid (Villány TC). 
21 GÓLOS: Wiesner Szabolcs (Villány TC). 
13 GÓLOS: Szentes Krisztián (Lovászhetény-Pécsvárad KFT). 
10 GÓLOS: Nagy Zsombor (Bólyi SE), Miltner Szabolcs (PTE PEAC II.). 
9 GÓLOS: Reith Renátó (Lovászhetény-Pécsvárad KFT). 
8 GÓLOS: Városi Viktor (Sport36 Komlói Bányász).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában