Labdarúgás

2024.04.26. 09:42

Ösztöndíjprogramot hirdetett a Merj Álmodni Alapítvány és a HR-Rent Kozármisleny

Kvanduk Bence

Forrás: HR-Rent Kozármisleny

Tehetséges, hátrányos helyzetű baranyai gyerekeknek szeretne segíteni egy együttműködés keretében a Merj Álmodni Alapítvány és a HR-Rent Kozármisleny. 

Az Álmodj Velünk! ösztöndíjprogramot általános iskolák és sportegyesületek részére hirdették meg azzal a céllal, hogy a testnevelő tanárok és edzők ajánljanak, nevezzenek általuk tehetségesnek vélt 8-12 éves gyerekeket, akiknek egyébként családi helyzetük, lakóhelyük, anyagi körülményeik nem tennék lehetővé, hogy egy komoly egyesületnél sportoljanak. A kiválasztott gyermekeknek lehetőségük lesz részt venni a Kozármisleny FC stadionjában egy kiválasztó edzésen, de emellett különféle programokkal is készülnek a szervezők, hogy aznap felejthetetlen élményben legyen részük a srácoknak.

Nevezni 2024. május 15-ig lehet az [email protected] e-mail címre küldött jelentkezéssel, ahol egy rövid jellemzést várnak a tanároktól, edzőktől a gyermekekről, akiket tehetségesnek tartanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában