Labdarúgás

2024.04.22. 12:35

Tizenhárom, tizenkét és tizenegygólos meccstől volt hangos a vármegye hármas forduló

Móga Richárd

Fotó: Nagy Balázs

A hétvégén elhasalt a középmezőnyben tanyázó Szászvár vendégeként az Egerág, a listavezető Hosszúhetény viszont könnyed győzelmet aratott a Sásd ellen az AutoCity Volkswagen Baranya Vármegyei III.-as bajnokságban, így már csak abban bízhat az egerági együttes, hogy az éllovas a hátralévő összes meccsét elbukja (4), közben pedig sikerül begyűjteni a három pontokat.

Kiélezettebb a harc a Csík-csoportban, ahol a jelenleg első Vajszló szűken ugyan, de behúzta idénybéli tizenhatodik sikerét, miközben legfőbb üldözője, az eddig csupán egy ponttal kevesebbet gyűjtő Misinai Sasok tizenegyszer volt eredményes hazai környezetben a Nagydobsza ellen.

A Dárdaiban a Görcsönydobokának lehetnek álmatlan éjszakái, hiszen az a nyolc bekapott találat nem mutat túl fényesen, de becsületükre legyen mondva, hogy 7–0 után is ment előre a vendégcsapat, és háromszor is sikerült mattolni.

Czibulka-csoport (12 csapat), 19. forduló: Hosszúhetény–Sásd 4–0, Mágocs–Újpetre 0–2, Bányász–Hidas 4–0, Szászvár–Egerág 3–1, Orfű–Bogád-Pogány 0–6, Olasz–Szalánta 7–2.
Csík-csoport (12), 19. forduló: Misinai Sasok–Nagydobsza 11–1, Kishárságy–Mozsgó 4–9, Pellérd–Gyód 3–4, Szigetvár–Baksa 3–1, Hobol–Kökény 3–5, Szabadszentkirály–Vajszló 0–1.
Dárdai-csoport (10), 19. forduló: Palotabozsok–Borjád 2–2, Dunaszekcső–Báta 0–3, Szársomlyó–Görcsönydoboka 8–3, Lippó–Babarc 1–3, Kölked–Geresdlak 5–2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában