Labdarúgás

2024.04.26. 13:02

Ütőképes csapatot kovácsoltak össze Sombereken, ezt a pécsi pályán is igazolhatják

Móga Richárd

Fotó: Dömötör Csaba

Kevésbé ígérkezik ugyan izgalmasnak az AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei II.-es bajnokság huszonötödik fordulójának nyitómérkőzése, de a pécsi labdarúgás szerelmesei legalább megnézhetik, hogy a tavaly még vármegye egyes bajnokságot veretlenül megnyerő Mohács labdarúgócsapatának trénere, Kvanduk János milyen csapatot kovácsolt össze Sombereken. 

A szakember télen vette át az együttest, – mikor még a klub a tizenharmadik helyen tanyázott három győzelemmel és egy döntetlennel, munkája pedig már eredményességben is megmutatkozik, ugyanis három helyet sikerült előrelépni, továbbá hat győzelem és három döntetlen áll az alakulat neve mellett. 

A bombaformában lévő listavezető vasárnap hazai környezetben gyarapíthatja tovább pontjait, méghozzá a középmezőnyben vitézkedő Komló II. ellen, miközben az éllovas legfőbb üldözője a sereghajtó ellen próbál versenyben maradni az aranyéremért. 

Szombati mérkőzés: PTE-PEAC III.–Kaitz Agro Somberek SK, (14.00). 

Vasárnapi mérkőzések: Himesháza KSE–Közműépker Lánycsók SE, K. Ócsárd SE–Szajki SE, Gyógyfürdő Harkány–Boda-Diana SE, Szederkényi SE–Sport36 Komlói Bányász II., GSH Töttös SE–Kétújfalui SE, DDC Focivilág Beremend–Sellye VSK, (mindegyik 16.30).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában