Kézilabda

2024.05.17. 12:56

A szurkolók kellenek a megfelelő lendülethez

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Közeledik a szezon vége a Kozármisleny KA női kézilabdacsapata számára, ugyanakkor addig minden másodpercet szeretne kiélvezni, amit még az élvonalban tölthet. Most szombaton 18 órától a Békéscsaba elleni találkozón szeretné újra megünnepelni első élvonalbeli szezonját, de ahhoz, hogy az elmúlt hetek hullámhegyén maradhasson mindenképp szüksége van hűséges szurkolótáborára is.

– Az ősz során egy jó mérkőzést tudtunk játszani a Csaba ellen, azonban ott még nagyon rutintalanok voltunk –fogalmazott Zsemberi Zóra a klub felületein. – Nem éreztük azt, mikor kell menni és mikor kell lassítani a játékot. Ennek hiánya miatt azon a mérkőzésen alulmaradtunk 3 góllal. Ebben sokat fejlődünk és talán ez lehet a kulcsa annak, hogy itthon tudjuk tartani a 2 pontot. Fontos lesz a játékaink higgadt és pontos kivitelezése és emellett a védekezés feszességére is ügyelnünk kell. Szeretnénk tovább folytatni azt, amit az utóbbi meccseken mutattunk magunkból. Remélem, ezt a meccsen tudjuk majd kamatoztatni. és azt is, hogy ismét egy jó hangulatú mérkőzést tudunk játszani szombaton. Ehhez a flow állapothoz a szurkolóink elengedhetetlenek. Remélem, ismét fantasztikus hangulatot fognak teremteni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában