Labdarúgás

2024.05.16. 08:59

Bodor négyet hintett a Komlónak, három hónap után nyert ismét a Nagykozár

Két meccset is rendeztek szerdán az AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei I.-es bajnokságban, de a sereghajtó elvitte a showt. Bodor négyszer is eredményes volt a Komló otthonában, így a Nagykozár február után ismét ünnepelhetett.

Móga Richárd

Forrás: Bodor Marko/Facebook

Szerdán rendezték meg az AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei I.-es bajnokság huszonhatodik fordulójának zárómérkőzését, ami sokakat foglalkoztatott, ugyanis kedvező eredmény esetén a Villány labdarúgócsapata bajnok lehetett volna.

A Villány már hétközben bajnok lehetett volna, de a Lovászhetény-Pécsvárad nem hibázott. Bodor viszont közben elvitte a showt Komlón.
A Villány már hétközben bajnok lehetett volna, de a Lovászhetény-Pécsvárad nem hibázott. Bodor viszont közben elvitte a showt Komlón.
Forrás: Villány Torna Club 1916.

Mindenesetre a PTE PEAC második számú csapata nem bírta borítani a papírformát, a Lovászhetény-Pécsvárad Szaniszló Márk góljának köszönhetően behúzta a három pontot, így maradt még matematikai esélye a végső győzelemre Varga László legénységének.

Mindeközben a huszonegyedik fordulóból is pótoltak egy találkozót, a Komló–Nagykozár párharcot, ahol Bodor Márkó Attila volt főhős, hiszen négyet hintett a házigazdának. Ezzel pedig a Nagykozár február után ismét ünnepelhetett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában