Labdarúgás

2024.05.15. 10:01

Játék nélkül lehet bajnok szerda este a Villány

Móga Richárd

Forrás: Villány Torna Club 1916.

Nem is olyan régen még alulmaradt (2–3) a PTE PEAC II. együttesével szemben a Villány labdarúgócsapata az AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei I.-es bajnokságban, szerdán kora este viszont gyakorlatilag a pécsi klub csinálhat bajnokot a listavezetőből, ugyanis abban az esetben, ha Molnár Gábor legénysége pontot csen a Lovászhetény-Pécsváradtól, akkor behozhatatlan lesz az éllovas előnye. 

Az említett találkozó zárja majd hivatalosan a huszonhatodik fordulót, a tabellát látva pedig komoly izgalomra lehet készülni. A bajnokaspiráns pályája alkalmatlansága miatt a PMFC Stadionban rendezik meg a párharcot 18 órától, ami komoly téttel bír. Varga László alakulata egy hiba esetén elbukhatja a bajnokságot, míg a túloldalon nagyon kellene a három pont, ugyanis hiába harmadik jelenleg az együttes, a tavalyi bronzérmes Bóly egy pontra felzárkózott. 

Mindeközben a Komlói Bányász Stadionban is útjára indul majd a labda, ugyanis a huszonegyedik körből pótolják a Nagykozár elleni mérkőzést. Sok hazai szurkolóra nem lehet számítani, hiszen a helyiek vélhetően a Komló–Eger férfikézilabda-mérkőzést választják.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában