Labdarúgás

2024.05.14. 10:28

Nem is lehetne kiélezettebb a helyzet: az utolsó fordulóban dől el a bajnoki cím sorsa

Móga Richárd

Fotó: Mártonfai Dénes

A Vajszló magabiztos győzelmet aratott, a Misinai Sasok labdarúgócsapata pedig játék nélkül gyűjtötte be a három pontot a hétvégén az AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei III.-as bajnokságban, így az utolsó fordulóban derül majd ki, hogy melyik együttes nyeri meg a Csík-csoportot. 

A két klub között továbbra is egyetlen pont van, tehát ha a Vajszló nem hibázik, akkor legfőbb riválisa biztosan nem tudja megvédeni címét. 

A Dárdai-csoport aranyérmese behúzta utolsó bajnokiját is, ami azt jelenti, hogy veretlenül (17 győzelem, 1 döntetlen, 0 vereség) nyerte meg az idei pontvadászatot a Palotabozsok. Mindenesetre a legemlékezetesebb meccset ezúttal talán a Báta és a Kölked vívta, ugyanis a tizenkilencedik percben vezetést szerzett a házigazda, de a harmincadik percben már 1–3-at mutatott az eredményjelző. Aztán a Báta begyújtotta a rakétát, és öt gólig meg sem állt. 

Czibulka-csoport (12 csapat), 22. forduló: Hosszúhetény–Szászvár 2–1, Bányász–Mágocs 3–1, Egerág–Szalánta 7–1, Újpetre–Olasz 4–4, Hidas–Orfű 7–0, Bogád-Pogány–Sásd 1–5. 

Csík-cs. (12), 22. forduló: Pellérd–Szigetvár 4–1, Nagydobsza–Vajszló 1–6, Baksa–Szabadszentkirály 4–2, Kökény–Mozsgó 2–4. Kishárságy–Misinai Sasok 0–3, Gyód–Hobol 3–0 (mindkettő játék nélkül). 

Dárdai-csoport (10), 22. forduló: Görcsönydoboka–Geresdlak 3–3, Báta–Kölked 5–3, Borjád–Szársomlyó 1–3, Babarc–Palotabozsok 0–3.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában