Labdarúgás

2024.05.11. 19:18

Osztozkodott a pontokon a két szebb időket is megélt baranyai klub

Móga Richárd

Forrás: PVSK

Már az AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei I.-es bajnokság huszonhatodik fordulóját megelőzően sem volt könnyű dolga a PVSK trénerének, Schneider Gábornak, ugyanis iskolai elfoglaltság miatt hiányzott Budavári, sérülés miatt Róth, Ivánovics, Rogács és Demeter sem volt bevethető, Bihari és Csutora pedig még lábadozik.

A Komlónál talán Opauszki hiánya jelentette a legnagyobb problémát, akit az előző körben kiállítottak, de a csupán tizenhét esztendős Raffai Krisztián, – aki először kezdett a felnőttek között a vármegye egyben –, nem ijedt meg a kínálkozó lehetőségtől. 

Talán ráfoghatjuk a nagy taktikai csatára is, hogy az első játékrészben mindkét kapu érintetlen maradt, de aztán a fordulást követően a csereként beálló Szatmári révén vezetést szerzett a vendégcsapat. Sokáig nem lehetett ünnepelni, hiszen Nagy Jeromos villámgyorsan kiegyenlített, a hátralévő időben pedig már nem változott az eredmény.

PVSK–Komló 1–1 (0–0)
Pécs. Vezette: Horváth Gy. (Maráz, Jakab). PVSK: Winkler – Kerényi, Nagy J., Mitrovik, Tornyos – Ádám L. (Kaya, 65.), Pánovics (Varga D., szünetben), Sziládi, Duraku – Kotsis (Farkas, szünetben), Szendelbache (Berze, 83.)r. Vezetőedző: Schneider Gábor. Sport36 Komlói Bányász: Raffai – Szücs B., Blész, Vajk, Illés Sz. – Kirch (Szatmári, 58.), Jégl (Tóth A., 58.), Kardos (Draskóczi, 64.), Otterbein (Al-Besani, 79.) – Bognár B., Városi (Fábos, 74.). Vezetőedző: Turi Zsolt.
Gólszerzők: Nagy J. (67.), illetve Szatmári (62.).

Vasárnapi mérkőzések: Bóly–Siklós, 15.00, Nagykozár–Villány, 17.00.
A forduló zárómeccse: Lovászhetény-Pécsvárad–PTE PEAC II., (05.15., 18.00).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában