Kosárlabda

2024.05.08. 15:04

Szekulovics: külön-külön kiemelhetnék mindenkit!

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Az utolsó másodpercekig harcolnia kellett az NB I. B. Piros-csoport döntőjének harmadik mérkőzésén a PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapatának, mert az Újbuda MAFC fojtogatta. Végül azonban Antóniéknak sikerült megtenniük azt az utolsó lépést, amellyel megvédték hazai pályájukat, s egy győzelemre kerültek a végső sikertől.

– Az utolsó mérkőzésen nagyon fájó vereséget szenvedtünk, ennek ellenére nagyon jól reagáltunk a folytatásban, és talpra álltunk – jelentette ki a keddi győzelem után a PVSK mestere, Szrecsko Szekulovics. –  Szeretném újra megdicsérni a közönséget, nagyon együtt éltek a játékkal, kiváló hatodik játékosként segítették a csapatot. Kulcsmérkőzés volt ez, újra megvédtük hazai pályánkat. Szeretném külön megköszönni Horti Bálint és Bíró Olivér munkáját, hiszen sérülések hátráltatták őket, ennek ellenére nagyon hasznos tagjai voltak a csapatnak most is. Mindenkit ki tudnék külön-külön is emelni, nagyon jól játszott mindenki, nagyon boldog vagyok, jó érzés a PVSK edzőjének lenni, remélem sikerül elérni a célunkat, és együtt ünnepelhetünk a szurkolóinkkal!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában