Ingatlanajánló

2024.02.18. 13:37

Autentikus sváb ház Mágocson, mindössze 11 millióért

A nappali + három szobás ingatlan központi fűtéses és egy gyönyörű, patinás kályha meg egy vadonatúj konyha is jár hozzá. Ezen felül mellék- és gazdasági épület, ami eredetileg asztalos műhelyként funkcionált. Csak a képzeletére és egy kevés ráfordításra van szükség, hogy egy gyönyörű vintage otthont varázsoljon belőle!

 

Eladó nagy belmagasságú központi fűtéses sváb ház, patinás kályhával, új konyhával, nagy melléképületekkel! Mágocson megvételre kínálok egy napfényes, tágas belső térrel, nagy belmagassággal rendelkező, valamikor szebb napokat látott igazi sváb házat!

Az ingatlan aljzata a szobákban laminált padló, illetve konyhában járólap. Csodálatos vintage otthont lehetne varázsolni a házból egy kis autentikus felújítással. A konyhában a képeken látható új konyhabútor a vételár részét képezi.

Az ingatlan elosztása: folyosó, nappali + 3 lakószoba, konyha, fürdő, wc, kazánház.

A házhoz nagy mellék és gazdasági épület tartozik, mely valamikor asztalos műhelyként funkcionált eredetileg. 

Közművek: Víz, villany, szennyvíz, - gáz pedig az utcában.

Fűtés: központi fűtés fa tüzeléssel, radiátorokkal, + egy patinás cserépkályha biztosítja a meleget.

Infrastruktúra: a városban iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, boltok, benzinkút, bank, hivatal, tömegközlekedés, minden adott, 10 perces gyaloglásnyira találhatók.”

 


 

 

 

 

További remek lehetőségekért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!