Postabontás

2023.08.23. 19:30

A hatos út nem versenypálya! - hívja fel a figyelmet olvasónk

Wald Kata

A kép illusztráció

Fotó: PV productions

Uránvárosban lakom a Nendtvich Andor út, azaz a 6-os út mellett. A Tüzér utcai kereszteződéstől a Páfrány utcáig gyakorlatilag egyenes az út. Széles és viszonylag jó minőségű. Sajnos mára többen versenypályának használják ezt az útszakaszt, autósok, motorosok vegyesen. Főként az esti órákban, a hétvégén, amikor ritkább a forgalom, megjelennek a versenyzők a nagyhangú, nagy teljesítményű járműveikkel.

Annak érdekében, hogy ez a helyzet megszűnjön, senki nem tesz semmit. A belvárosban sokszor 100 km/h-ás sebességnél is gyorsabban száguldoznak úgy, hogy az uránvárosi rendőrőrs légvonalban alig 100 mérette található az adott szakasztól. Vagy nem hallják, vagy nem akarják hallani! Tényleg megvárják, amíg itt is tragédia lesz? Tisztelettel kérem az illetékeseket, tegyenek valamit a biztonságosabb közlekedésért!

Sz. R.

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!