Olvasóink panaszolják

2024.05.19. 11:30

Úgy tűnik, hogy mindegy, hogy bőrig ázunk, vagy napszúrást kapunk

Wald Kata

Fotó: Löffler Péter

A buszmegállókban az esőbeállók nincsenek mindenütt jó helyen - panaszolják olvasóink. 

-  A Mecsek Áruházzal szemben lévő Szolgáltaóház előtti buszmegállók kialakítása nem megfelelő - a helyi járatnak van a zebrához közelebbi megállója, a távolabbi a távolsági buszoké. Ha utóbbi beáll, akkor a helyi járat, ha pont akkor érkezik, már nem tudja ugyanezt megtenni. Közlekedési káosz szokott kialakulni ilyen esetben. Ráadásul az esőbeállót is át kellene végre helyezni, hogy a városi tömegközlekedést igénybe vevő utasok eső és tűző nap elleni védelme biztosított legyen. A távolsági járatokról itt csak leszállnak az utasok, felszállók nincsenek. Tehát indokolatlan, hogy az esőbeálló ahhoz a megállóhoz van közelebb. Mikor várható, hogy orvosolják végre a sokak által megfogalmazott problémát?! - teszi fel a kérdést olvasónk. 

Más a következőt írta: 

- Ha az utazni vágyóktól elvárják, hogy ráutaló magatartást tanúsítsanak és a buszmegálló első harmadában tartózkodjanak, akkor a buszvárókat miért nem oda telepítik, amikor erre ott elegendő tér kínálkozik? 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!