Hirdetés

2024.01.15. 09:41

SMHV Energetika Kft. – Széchenyi Plusz Projekt

Cégünk telephelyi fejlesztések és képzés projektje a GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-02172 program keretén belül, 286,95 millió Ft európai uniós támogatás segítségével valósult meg.

PR cikk
 

A beruházásnak köszönhetően, vállalkozásunk piaci pozíciója vélhetően erősödni fog. Ennek feltétele, hogy a folyamatosan növekvő cégünk a dinamikus fejlődés következményeként új irodákat, munkaállomásokat létesítsen dolgozói számára. A Széchenyi Plusz programnak köszönhetően lehetőségünk nyílt, az irodák kibővítésére és ezáltal a szellemi dolgozók munkakörnyezetének javítására is egyaránt.

Fizikai munkavállalóink számára új öltözőt létesítettünk, valamint gondoskodtunk az igényes és higiénia szempontból kifogásolhatatlan tisztálkodási lehetőségek megteremtésére. A támogatás segítségével lehetőségünk nyílt, hogy új munkaeszközöket szerezzünk be és revitalizáljuk a gépparkunkat. Az eszközbeszerzések új tevékenységekhez is vezetnek, azon felül, hogy garantálják az eddig megszokott minőségi munkavégzést.

A telephelyi beruházások kulcsfontosságú indoka a biztonság volt. Legfontosabb problémánk a telephely felügyelete kapcsán a rossz állapotú kerítés volt, melynek cseréje sikeresen megtörtént. Az újonnan körbekerített székhelyünk sokkal szebb képet mutat, valamint az esetleges betörések és lopások megnehezítésével hatékony védelmi eszközként működik.

Jelentős hangsúlyt fektettünk a támogatási/pályázati kérelem kapcsán a képzések megvalósítására is. Szakmai továbbképzéseket szerveztünk széles körben, hogy a fizikai szakmunkák minden esetben a piacilag elvárt színvonal felett maradhassanak.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában