Friss hírek

2005.12.07. 15:35

Tavaszra elkészül az utazásszervezőkről szóló kormányrendelet

Márciusra elkészült az utazásszervező és -közvetítő tevékenységről szóló kormányrendelet - mondta Kolber István regionális fejlesztésért és felzárkóztatásért felelős tárca nélküli miniszter. Változik továbbá a kereskedelmi és fizetővendéglátó szálláshelyek osztályba sorolásáról, valamint az idegenvezetésről szóló rendelet is.

BAMA

Várhatóan márciusra készül el az utazásszervező és -közvetítő tevékenységről szóló kormányrendelet - közölte Kolber István regionális fejlesztésért és felzárkóztatásért felelős tárca nélküli miniszter az Országgyűlés idegenforgalmi bizottságának ülésén.

A miniszter elmondta, a módosítást a vállalkozások versenyképességének növelése és a teljes jogharmonizáció megvalósítása, a fogyasztóvédelem szempontjának maximális figyelembe vétele indokolta. Hozzátette, több szakmai szervezettel történő egyeztetés nyomán módosítják a rendeletet.

Emellett változik a kereskedelmi és fizetővendéglátó szálláshelyek osztályba sorolásáról, valamint az idegenvezetésről szóló rendelet is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!