Hírek

2006.02.02. 10:14

Barrichello elégedett a Hondával

Teljesen elégedett a brazil versenyző Rubens Barrichello őszintén hisz abban, hogy a Honda 2006-os autója, az RA106-os valóban futamokat fog nyerni.

BAMA

A 33 esztendős brazil versenyző – aki a Ferrari csapatot hat évi szolgálat után maga mögött hagyta és átigazolt a Honda alakulathoz – már javában teszteli legújabb munkaeszközét. A héten zajló valencia tesztsorozat kellő bizakodással töltötte el, hiszen az első napon rögtön az élen végzett a felkészülésüket folytató pilóták mezőnyében.

 

„Az autó nagyon jó, sokkal jobb, mint a tavalyi konstrukció.” – nyilatkozta Barrichello. „Véleményem szerint képesek leszünk futamokat nyerni ezzel az autóval. Igazán elszánt vagyok. Eljöttem a Ferraritól azért, mert bajnok akarok lenni.” – tette hozzá a brazil versenyző. Barrichello – aki Jenson Button csapattársaként vág neki a 2006-os idénynek a Honda színeiben – összesen 9 futamgyőzelmet mondhat magáénak, amelyet ferraris korszakában sikerült bezsebelnie.

 

A győzelemre éhes pilóta bízik abban, hogy ez a szám gyarapodni fog a közeljövőben. „A Hondával nyerni tudok. Minden amit eddig ennél a csapatnál tapasztaltam, egyre jobban megerősíti bennem ezt a célt. Az egész csapat megfelelően motivált, és pénzügyi, valamint technikai oldalról is minden rendben van. Mindezek mellett pedig az RA106-os első körei is bebizonyították, hogy valóban gyors autóról van szó.” – tette hozzá bizakodóan Barrichello.(formula.hu)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!