Friss hírek

2006.02.03. 18:50

Női ruhában árulta bájait a világhírű rendező

A Halj meg holnap! című James Bond-filmet jegyző Lee Tamahori-t utcai prostitúció címén vette őrízetbe a Los Angeles-i rendőrség.

BAMA

Lee Tamahori újzélandi filmrendezőt, aki a Halj meg holnap! című, 2002-ben készült James Bond-filmet jegyezte, januárban utcai prostitúció címén őrízetbe vette a rendőrség Los Angelesben. A férfit kaució ellenében szabadon bocsátották és február 24-re beidézték a bíróságra.

A kaliforniai igazságszolgáltatásnak átadott rendőrségi feljelentés szerint az 55 éves, travesztitának öltözött - fekete parókát viselő, lemeztelenített vállú - Tamahori január 8-án beszállt egy civilruhás rendőr autójába Hollywoodban, Los Angeles északi elővárosában és pénz ellenében szexuális szolgáltatásokat ajánlott neki.

A civilruhás rendőr éppen prostituáltak után nyomozott, amikor "felszedte" a rendezőt.

Tamahori 1994-ben készült "A harcosok lelke" című filmjével tűnt fel, és 1995-ben forgatta első amerikai munkáját Nick Nolte és John Malkovich főszereplésével.

Később több akciófilmet is készített, ezek közül az utolsó az "xXx: Az unió helyzete" volt, Ice Cube és Samuel L. Jackson alakította a főszerepeket.

A rendezőt 2000 dolláros (416 ezer forint) óvadék fejében bocsátották szabadon. Eredetileg csütörtökön kellett volna megjelennie a bíróságon, de a tárgyalást február 24-re halasztották.

Ha bűnösnek találják, akár hat hónapi börtönre és ezer dollár pénzbüntetésre is ítélhetik. (hirado.hu)
 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!