Hírek

2005.09.27. 00:00

A T-Com Tudakozó Plusz lett a legjobb Európában

A T-Com Tudakozó Plusz szolgáltatása nyerte el 2005-ben a Legjobb Európai Tudakozó Szolgáltatás díját. A Tudakozó Plusz szolgáltatása erős nemzetközi versenyben lett a legjobb Európában, a Legjobb Európai Tudakozó Szolgáltatás kategóriában megelőzte a svéd és a spanyol távközlési cégek tudakozó szolgáltatásait. A Világ Legjobb Tudakozója Szolgáltatás kategóriában pedig egy spanyol és egy új-zélandi tudakozóval együtt bekerült a döntőbe.

BAMA

A független zsűri egyebek mellett a szolgáltatás minősége és a folyamatos megújulásra való törekvés miatt ítélte oda a 197-es számon hívható Tudakozó Plusznak a Legjobb Európai Tudakozó Szolgáltatás díját. Az eredményt Manchesterben hirdették ki egy nemzetközi szakmai konferencián. A díjat a 118tracker nevű piackutató és tanácsadó cég alapította, amelyet a 2003-as liberalizáció nyomán 140 szereplősre bővült, brit tudakozópiac teljesítményének figyelésére, a minőség és az ügyfélelégedettség növelésére hoztak létre. A minőség elismerésére pedig különféle szakmai kategóriákban díjazzák a legjobbakat. Az idei versenyben több mint negyven résztvevő indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!