Sport

2009.10.24. 11:06

Szolnokon lép pályára a PVSK-Pannonpower

Szombat este hat órakor ugyanis Szolnokon játszik a Pécsi VSK-Pannonpower, s az alföldi csapat keretében három egykori pécsit is felfedezhetünk.

F. Z.

Múlt héten a Lauber Dezső Sportcsarnokban, ám az ellenfél kispadján köszönthettünk néhány régi ismerőst: a kecskeméti csapatban ugyanis négy egykori PVSK-s kosaras is pattogtatott, s a szakmai igazgatói poszton az egykori pécsi vezető, Sztojan Ivkovics ült. A tendencia a sorsolás szeszélyének köszönhetően ma folytatódik – igaz, ezúttal idegenben.

Szombat este hat órakor ugyanis Szolnokon játszik a Pécsi VSK-Pannonpower, s az alföldi csapat keretében három egykori pécsit is felfedezhetünk: a piros-feketéket erősíti ugyanis Thomas Kelley, Dragan Alekszics és Grebenár Péter. S hogy valóban erősíti, azt éppen az elmúlt fordulóban mutatott játék bizonyítja. A Szolnok ugyanis Kelley hathatós közreműködésének köszönhetően idegenben győzte le a Falcót.
A pécsiek csapatában is szerepel egy korábbi szolnoki kedvenc: az irányító, Ronnie Ross.

– Tudom, hogy sok társamnak a múlt heti meccs volt a legfontosabb, hiszen egykori barátaik ellen játszottak – mondta el lapunknak a pécsiek kosarasa. – Nos, az én nagy meccsem most következik, hiszen ott lépek pályára, ahol sok szép meccset játszottam, ahol Magyarországon először pályára léptem. Ígérem, küzdelmes meccset játszunk majd a Szolnokkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!