Sztárvilág

2009.05.15. 17:30

Szabó Győző egy férfiba szerelmes!

Úgy tűnik a neves színész egy szerep kedvéért – néhány hónapra – szimpátiát váltott! Mindenesetre ezt kell eljátszania új filmjében, az Intim fejlövésben.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Nem volt egy egyszerű munka, de mindkét főszereplő élvezte a forgatást.
[/caption]Nehéz feladat elé állította Szabó Győzőt az Intim fejlövés című film rendezője: filmbéli menyasszonya, Éva (Várkonyi Eszter) az esküvő előtt közli vele, hogy ő valójában férfi volt, csak átoperáltatta magát. A macsó szerepeiről elhíresült színész dilemmáját kísérhetjük végig a filmben. Győző elmondta, soha egész élete során nem találkozott hasonló szituációval, ezért nem volt könnyű kamera elé vinni a szerepet.

Még a transzvesztiták sem hallottak ilyet…

„Meglehetősen extrém feladatot kaptam a rendezőtől, hiszen a hétköznapi életben nem találkoztam még ilyen sokkoló történettel. Bár vannak meleg és transzvesztita ismerőseim, még tőlük sem hallottam hasonlót” –mesélte a férfi a film sajtótájékoztatóján.

Szajki Péter, a film megálmodója az egekig dicsérte a színész munkásságát: „Győzőnek az első próba alkalmával sikerült olyannyira beleélnie magát a szerepbe, hogy az került bele a filmbe. Nagyon gyorsan és profi módon dolgozik”

Várkonyi Eszter a női bőrbe bújtatott férfi

Várkonyi Eszter, Győző filmbéli partnere számára szintén kihívást jelentett karaktere megformálása, bár hozzátette, nagyon élvezte a forgatást. Mivel korábban még nem dolgozott együtt a sármos sztárral, eleinte nehéz volt eljátszani az ágy és az -intim jeleneteket. Az Intim fejlövés nem mindennapi témájával kapcsolatban így nyilatkozott : „Szerintem minden kapcsolatban vannak titkok, amelyek egyszer kiderülnek, még ha nem is ennyire szélsőségesek. Bennem két érzés dolgozott a jelenet közben, attól függetlenül, hogy milyen nemű vagyok: a ragaszkodás és a félelem, hogy elveszítem a szerelmemet”

Mi sem bizonyítja jobban a két színész tehetségét, minthogy a film az egyik nagy nyertese volt a 40. Magyar Filmszemlének. Hogy a sokkoló jelenet után miképp alakul a pár viszonya, az a filmből derül ki. A komédia június 3-ától látható a mozikban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!