Egyéb

2015.10.15. 11:12

Versenyképesen a megrendelőkért

A hagyományos és a legújabb digitális nyomdatechnológia ötvözésével alapította vállalkozását, a W-Printer Kft.-t Vince Ernő Marcel. Az indulást a Baranya Megyei Vállalkozói Központ által ajánlott Kombinált Mikrohitel Program segítette.

BAMA

[caption id="" align="alignleft" width="650"] A digitális technológia alkalmazása is lehetővé teszi az ügyfelek rugalmas kiszolgálását
[/caption]

– A hagyományos (analóg) és a digitális technológia, vagyis az ofszetnyomda és a digitális nyomókapacitás partnerségéből következik, hogy ügyfeleink lehető legjobb kiszolgálása érdekében, egy időben, egy helyen, akár egy példányban is képesek vagyunk megrendelőink mindenfajta igényének zökkenőmentes kielégítésére cégünk Légszeszgyár utcai telephelyén – mutatta be a vállalkozást és ismertette a kft. működésének alapelvét Vince Ernő Marcel tulajdonos ügyvezető.

Mint kifejtette, a rájuk bízott feladatok jó minőségben történő elvégzésére nemcsak a vállalkozás gépparkja és annak műszaki színvonala, de sokéves tapasztalattal felvértezve felkészült, és már az eddigiekben is bizonyított szakembergárdája is a biztos garancia.

– A személyre szóló marketing ma már nélkülözhetetlen a vállalkozások életében, digitális nyomdai kapacitásunkkal az ügyfeleink számára is lehetővé tesszük, hogy ezzel a modern és professzionális kommunikációs megoldással élve hatékonyabbá tegyék vállalkozásai­kat, növeljék forgalmukat, és nagyobb üzleti bevételre, s ezáltal nagyobb haszonra is tegyenek szert – részletezte új kezdeményezésüknek előnyeit Vince Ernő Marcel.

A sokszereplős nyomdai piacon éleződő verseny, illetőleg a válság negatív hatása hozta a W-Printer Kft. új üzleti filozófiáját.

– Ügyfeleinket teljes körű (full-service) kiszolgálásban részesítjük, mely a grafikai tervezéstől egészen a házhoz szállításig mindenre kiterjed. Jelmondatunk: Egyedi gyártás, minőségi kivitelezés a szerkesztéstől a nyomtatásig! Ebbe katalógusok, tablók, egyedi könyvek, újságok nyomtatása éppen úgy belefér, mint szórólapok, naptárak, névjegykártyák, levélpapírok borcimkék, CD-k, DVD-k digitális technológiával történő elkészítése. Megrendelőink igényeit gyorsan és rugalmasan teljesítjük – mondta a cégvezető.

Mint arról Vince Ernő Marcel beszámolt, a vállalkozás indítása idején egy pályázatíró cég ajánlására kerültek kapcsolatba a Baranya Megyei Vállalkozói Központtal.

– A központ közvetítésével elnyert pályázati forrásból és kedvező kamatozású mikrohitelből vásároltuk az induláshoz nélkülözhetetlen első nyomdagépünket. Ma már tapasztalatból mondhatom, hogy nagyon jó döntés volt ezt az utat választani, hiszen minden próbálkozásunk ellenére más szolgáltatóktól, bankoktól nem kaptuk meg ezt a szakmai támogatást, segítőkészséget, rugalmasságot – avatott be az indulás részleteibe a cégvezető.

Mint mondta, a cég működésében is alapelvárás a gyorsaság, a pontosság a megbízhatóság, amit hiánytalanul megkaptak a vállalkozói központ szakembereitől.

– Elégedettségünket talán azzal tudnám a legjobban példázni, hogy ha a vállalkozás bővítése, új profil indítása kapcsán felmerülne egy újabb kedvező pályázati lehetőség, valószínűleg a vállalkozói központtal partnerségben indítanánk új projektünket – mondta végezetül Vince Ernő Marcel.

Felkészítik a sikerre a partner vállalkozókat

A Baranya Megyei Vállalkozói Központ nemcsak az induló vállalkozásokat segíti, hanem a működő vállalkozások aktuális problémáinak megoldásához is hatékony támogatást nyújt.

– Négy fő tevékenységi körünkhöz kötődően segítjük partner vállalkozóinkat. A központ megalakulása óta a szervezet vállalkozói mikrohitelek közvetítésével foglalkozik, aminek eredményességét a partnereink bevonásával készített sorozatban is bemutatjuk. Emellett sikeresen működtetjük a vállalkozói inkubátorházunkat, klasszikus vállalkozásfejlesztési tevékenységünket, gazdasági rendezvények, köztük a Szentlőrinci Gazdanapok szervezését. Ezt a négy pillért, a belőlük elnyerhető segítséget szimbolizálja a központ új logója, az egymásba fonódó négy kéz – mondja Pohl Marietta, a központ vezetője.

Az igazgató örömmel számolt be arról, hogy évről évre több vállalkozás fordul a szervezethez.

– Az elmúlt időszakban újra egyre erősebben érvényesül szervezetünk klasszikus vállalkozásfejlesztési, menedzselési tevékenysége. Örömömre szolgál, hogy sok ügyfél keres meg bennünket egy-egy ötlettel, elképzeléssel, ugyanakkor vállalkozói tapasztalatok, gyakorlati jártasság nélkül. Kollégáink nemcsak jó tanácsokkal látják el őket, hanem az ötleteket, elképzeléseket megismerve ismertetik az érdeklődőkkel a tervekhez kapcsolható lehetőségeket, legyenek azok támogatások, finanszírozási megoldások, adminisztrációs egyszerűsítések.

Pohl Marietta igazán előremutató eredménynek tartja, hogy tanácsadás mellett elindult a központ képző-oktató tevékenysége is.

– Idén ősztől intézményes keretek között indítottuk el a vállalkozóvá válás oktatását. Ebben a hónapban két csoportunk is indult, amelyeknek tagjait elismert szakemberek, egyetemi oktatók, sikeres vállalkozók készítenek fel a vállalkozói létre.

A tapasztalatok szerint ezekkel az alapokkal és támpontokkal a Vállalkozói Központ partnerei jól megállják a helyüket kisvállalkozói környezetben, de az állami, önkormányzati szféra megrendeléseit teljesítve, vagy akár a nemzetközi piacokon is.

Az összeállítás a Baranya Megyei Vállalkozói Központ támogatásával készült

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!