Egyéb

2011.01.21. 10:00

X-Faktor döntősök gálája

Promóció Az X-Faktor tehetségkutató műsor döntősei zenei pályájuk elején állnak, de már több teltházas koncertet tudhatnak maguk mögött. Most Pécs a következő állomás, ahol a rajongók élőben találkozhatnak a fiatal énekesek nagy részével 2011. február 2-án, kedden a Lauber Dezső Sportcsarnokban.

BAMA

A hetente hárommillió nézőt képernyő elé ültető X-Faktor döntősei hamar az ország kedvenceivé váltak. Első igazi koncertjük, a fővárosi gála után Nyíregyházán csillogtatták meg tehetségüket, hatalmas sikert aratva a sportcsarnokban, ahol minden kis szegletet megtöltöttek a rajongók. Több ezer jegy kelt el, pár nappal a koncert előtt már hiába keresték az elővételes jegyeket.

Az est sikerére való tekintettel a keleti régió két másik városában - Miskolcon és Debrecenben - is megmutatták milyen az X-Faktor-érzés, sőt itt dupláztak is. Mind a két városban két-két teltházas koncertet adtak.

A Szigetvári Takarék közreműködésével a pécsiek sem térhetnek ki a fergeteges hangulatú show elől, 2011. február 2-án kedden, a Lauber Dezső Sportcsarnokban 18 órától élőben láthatják a döntősök közül a női szívek megdobogtatóját, Takács Nikolaszt, a hangulatfelelős Király L. Norbit, az ország női hangját, Janicsák Vecát, valamint itt lesz Vastag Tamás, Wolf Kati, Shodeinde Dorka, a Summer Sisters, és természetesen a győztes, Vastag Csaba is, hogy elkápráztassa a közönséget!

A show vár mindenkit, a döntő legjobb dalaival, igazi meglepetés produkciókkal, különleges duettekkel és egy életre szóló zenei élménnyel, amit semmilyen lemez nem tud visszaadni. Még Takács Nikolas, Vastag Csaba és Király L. Norbert albumai sem, amelyek a döntőben elhangzott legjobb dalokat tartalmazzák, és egy csapásra platina lemezzé váltak.

A koncertre érdemes minél hamarabb megvenni a belépőjegyet, hiszen várhatóan Pécs is teltházzal fogadja majd a döntősöket, és csak a szerencsések láthatják élőben kedvenceiket.

Jegyek elővételben kaphatók a Pécsi Ifjúsági Központban, a Partyzoo Jegyirodában, illetve a Woodoo üzletben, az Árkád Pécs földszintjén.
Február 2-án, kedden este 18 órától a pécsi Lauber Dezső Sportcsarnokban mindent elsöprő X-érzés vár mindenkit!

JÁTÉK: ha helyesen válaszolsz kérdésünkre, kedvezményes belépő lehet a jutalmad!

<!-- X-Faktor döntősök gálája Pécsett gáláznak a legújabb sztárok Promóció

Az X-Faktor tehetségkutató műsor döntősei zenei pályájuk elején állnak, de már több teltházas koncertet tudhatnak maguk mögött. Most Pécs a következő állomás, ahol a rajongók élőben találkozhatnak a fiatal énekesek nagy részével 2011. február 2-án, kedden a Lauber Dezső Sportcsarnokban. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!