Közélet

2014.09.11. 11:38

Pécsi vízilabda-indulóval is neveztek a Ki Mit Tube-ra

A Kyllynts nevű formáció rappel és víz alatt is forgat a pécsi Abay Nemes Oszkár sportuszodában - pólósként magukat és csapattársaikat is megörökítve.

bama.hu

Két 16 éves pécsi diák Kyllynts (ejst: Kilincs) nevű formációja is nevezett az ország első Youtube-tehetségkutatójára, a Ki Mit Tube-ra. Böröcz „Franky” Ferenc és Wekler „Gabó” Gábor a rap műfajában szeretnének érvényesülni, ha lehet, az országban - vázolják fel tervüket a bemutatkozó videóban.

A terv egyik lépéseként neveztek Pólódal című daluk klipjével, amit saját vízilabda-csapatuknak és a csapat részvételével készítettek a Hullám uszodájában. Szóval a rap mellett vannak víz alatti felvételek és arányosan kidolgozott felsőtestek is szép számmal a felvételeken.

Eddig 269 szavazatot kaptak, szóval akinek tetszik a produkció (a rap, a pécsi uszoda, az izmos fiúk), az semmiképpen se kímélje egerét, touchpadját vagy érintőképernyőjét.

A vetélkedőn egyébként egy másik, Pécshez kötődő produkció is szerepel: a Dride Show extrémsportos mutatványairól már korábban írtunk.

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!