Sport

2014.09.25. 20:01

Ötből semmi: Balmazújvárosban is kapitulált a Sport36-Komló

A Balmazújváros hazai pályán simán, hét góllal legyőzte a Komlót a férfi kézilabda NB I csütörtöki mérkőzésén.

Szakács Miklós (Dunántúli Napló)

Bár a Balmazújváros–Komló mérkőzésre hivatalosan a kézilabda NB I. hatodik fordulójában került sor csütörtök este, Farkas Attila csapatának ez még csak az ötödik bajnokija volt a szezonban, mivel ez egy előrehozott összecsapás volt.

Négy vereség után nagy szüksége lett volna Szögiéknek egy kis sikerélményre, erre pedig remek esély kínálkozott előzetesen, a másik élvonalbeli újonc Balmazújváros vendégeként.

Nem is sikerült rosszul az első félidő, szinte végig fej-fej mellett haladtak a csapatok. A Komló elsősorban Szögi és Szöllősi vezérletével tudta tartani a lépést, de harminc percet követően így is egy góllal vezettek a hazaiak.

A szünet után is bíztatóan alakult a mérkőzés, de az utolsó negyed órára elhúzott a Balmazújváros, és  Péter Szabóék rövidebb cserepadja döntőnek bizonyult a végjátékban, így hiába játszott sokáig jól a Sport36, újabb vereséget szenvedett, így már ötből öt zakónál tart, ami még akkor is nagyon sok, ha lehetett előre tudni, hogy nem a legszerencsésebb a sorsolásuk.

Balmazújváros–Sport36-Komló 32-25 (16-15)

Férfi kézilabda NB I., 6. forduló. Balmazújváros, 700 néző. V.:  Bonifert, Oláh. Sport36-Komló: Selymes – Oszlár 2, Péter Szabó 2, Szögi 5, Hadziomerovics 4, Szöllősi 4, Wéber 4. Cserék: Granics (k), Kiss (k), Győri 3, Sebestyén 1, Rahimics. Vezetőedző: Farkas Attila.

Farkas Attila: – Negyvenöt percig jól játszottunk. Mínusz négynél a végén kockáztattam, sajnos ezért lett sok a vége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!