Közélet

2014.11.08. 19:17

Tizenegy góllal kapott ki a Komló a csurgóiaktól

Nem lehetett másra számítani: a Sport36-Komló férfi kézilabdacsapata simán kikapott hazai pályán a Csurgótól.

K. Mayer A.(Dunántúli Napló)

Természetesen a vendégek voltak a mérkőzés esélyesei, hiszen a második helyen állnak a tabellán, s bizonyították is, hogy ki az úr a háznál. Úgy pedig főleg könnyű dolguk volt, hogy Ratko Djurkovics együtteséből sérülés miatt hárman is hiányoztak, nem játszhatott a csapatkapitány, Péter Szabó Dávid, valamint Szöllősi Bence és Emir Rahimics sem.

– Jobbnak kell lennünk! Nagyon sok munka van még hátra – mondta a mérkőzés után a komlóiak vezetőedzője, Ratko Djurkovics, aki láthatóan nem repesett az örömtől, mérges volt.

A komlóiak legközelebb Szegeden vendégeskednek, ahol biztosan nem szereznek pontot. A következő fordulóban viszont a Ceglédet fogadják – azon a hazai bajnokin muszáj lenne győzniük.

Sport36-Komló–Csurgó 22-33 (10-16)

Férfi kézilabda NB I. Komló, 800 néző. V.: Felhő, Öcsi. Sport36-Komló: Selymes – Oszlár 3, Sebestyén, Szögi 3, Hadziomerovics 1, Radjenovics 2, Wéber 2. Csere: Granics (k), Kiss B. (k), LAUFER 6/6, Kun 5, Nagy Z., Hidasi, Marcsek. Vezetőedző: Ratko Djurkovics.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!