Sport

2014.11.20. 14:53

Nagy különbségű győzelem előtt áll a PEAC-Pécs kosárlabdacsapata

Újabb mérkőzés vár a PEAC-­Pécs női kosárlabdacsapatára az Európa-kupában, a belga Young Cats együttese látogat ma (18.30) a Lauber Dezső Sportcsarnokba.

DN

Az erőviszonyok ismeretében egyértelműen ki lehet jelenteni, hogy Raksányiék az összecsapás esélyesei: a wasserburgi vereség után otthon legyőzték a Nantes-ot, míg a leendő vendégek Franciaországban több mint harminccal (76-41) kaptak ki, majd otthon a németek is nagyon elverték őket (40-88). Mindezek ismeretében, és persze látva a pécsiek egyre jobb formáját, nem lehet kérdéses, hogy nagy különbségű győzelem előtt áll Zseljko Djokics együttese.

– Nagyon kemény sorozatban vagyunk, nehéz meccseket játszottunk, amelyek sok energiát kivettek belőlünk, ezért én nem szeretném kijelenteni, hogy könnyű lesz a mostani mérkőzés – fogalmazott Zseljko Djokics vezetőedző. – Ráadásul az utóbbi időben jó formát nyújtottunk, az pedig nem várható el, hogy ez mindig összejöjjön. Sajnos Nevena Jovanovics beteg volt, csak ma edzett először, Pap Regina pedig sérült, ő biztosan nem játszhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!