Közélet

2014.12.09. 14:51

Egy színpadon Pécsett a Punnany és a Halott Pénz

A tini lányok és a fiatal baranyai fiúk is várhatják december 28-át, ekkor tartja ugyanis évzáró nagy pécsi koncertjét a Lauber Dezső Sportcsarnokban az ország talán jelenlegi legnépszerűbb együttese-formációja, a Punnany Massif – jelentették be Pécsett.

B. A. (Dunántúli Napló)

A koncert amiatt lesz az év egyik legjobb pécsi bulija, mert három, országosan ismert helyi előadó, zenekar lép színpadra.

Az első fellépő a DOG lesz, amelynek három magyar tagja mellett egy norvég, egy német, egy amerikai és egy ír zenésze is van, köszönhetően a nemzetközi pécsi egyetemi orvosképzésnek.

Majd a baranyai Kingkong, Marsalkó Dávid és zenekara, a Halott Pénz ereszti ki a gőzt a fénytengerben, utánuk pedig a hiphop másik pécsi nagykövete, a Punnany Massif készteti ugrálásra a rajongókat.

A jövő hét végéig árvereznek el tíz óriási, műanyag hangszert, az OTP és a Vatera összefogásával, s a befolyó pénzből a Punnany a Máltai Szeretetszolgálat Szimfónia-programját fogja támogatni, amely hátrányos helyzetű gyermekek zenei képzését segíti.

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!