Kultúra

2015.01.19. 14:34

Baranyai nívódíjak átadása a Magyar Kultúra Napján

A Magyar Kultúra Napja Baranya megyei ünnepségét a VOKE Vasutas Művelődési házban (Pécs, Váradi Antal utca 7/2) tartják január 22-én, csütörtökön 16 órakor.

M. B. E. (Dunántúli Napló)

Az ünnepi rendezvényt Stenczer Béla, a Pécsi Nemzeti Színház művésze, a program műsorvezetője indítja, majd a házigazda Vasutas Művelődési Ház igazgatója, Szentgyörgyváry Péter köszöntője hangzik el, s Gondolatok a kultúra ünnepéről címmel dr. Zeller Gyula, a szövetség elnöke tart beszédet. Zenei műsort adnak a Pécsi Művészeti Gimnázium és Szakközépiskola növendékei, meditációra invitál a könyvről és a kultúráról Orcsik Ferenc nyugalmazott igazgató és író, majd dalbetéteket ad elő Bognár Szabolcs operaénekes.

 Az eseményen hirdetik ki a Pécs-Baranyai Kulturális Szövetség Nívódíjait, a megyei partnerszervezetek: a Pécs-Baranyai Kórus- és Zenekari Szövetség, a Baranya Honismereti Egyesület, a Magyar Népművelők Baranya Megyei Szervezete, és a Baranyai Emberekért Szövetség elismeréseit is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!