Kék hírek, bulvár

2015.03.27. 08:06

Halálos kamionbaleset az M6-oson

A véméndi lehajtó után eddig tisztázatlan okok miatt egy kamion a szalagkorlátnak ütközött.

police.hu, katasztrofavedelem.hu

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt az M6-os autópálya véméndi kihajtója után.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2015. március 27-én 4 óra 53 perckor az M6-os autópálya 187+100 km szelvényében a véméndi lehajtó után eddig tisztázatlan okok miatt egy kamion a szalagkorlátnak ütközött, majd a tehergépkocsi vontatmánya felborult. 

A jármű Kisnyárád közelében a szalagkorlátnak hajtott, majd a pótkocsija az árokba borult. A kávét tartalmazó kartondobozok szétszóródtak az út mentén. A teherautóban csak a sofőr utazott, akit eszméletlen állapotban találtak a beavatkozók. A mentőszolgálat munkatársai újraélesztették a férfit, de sikertelenül. A teherautó vezetője a helyszínen életét vesztette. A mentőszolgálat tájékoztatása szerint külsérelmi nyomokat nem találtak a férfin, vélhetően még a baleset előtt lett rosszul, és ezért hajtott az árokba.

[caption id="" align="alignleft" width="430"] fotó: Katasztrófavédelem
[/caption]

A mohácsi és a véméndi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és segítséget nyújtottak a helyszín biztosításában. A szerelvény nem akadályozta a sztráda forgalmát, viszont az útburkolatra földet hordott fel, amit a közútkezelő szakemberei takarítottak le.
 

Címkék#véménd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!