Közélet

2015.05.12. 11:05

Képviselők vezetésével gyűjtik majd a szemetet Pécsen

Idén is csatlakozott a tiszta és egészséges lakókörnyezetért indított országos „TeSzedd – önkéntesen a tiszta Magyarországért” nevű akcióhoz a pécsi önkormányzat és a Biokom Kft. – jelentette be kedden Őri László, Pécs alpolgármestere.

B. A. (Dunántúli Napló)

Pénteken, május 15-én gyűjtik a szemetet város vezetői, képviselői, az önkormányzat dolgozói a Biokom közreműködésével, s az akcióhoz várják a helyiek önkéntes csatlakozását is.

Őri László hangsúlyozta, az akció a szemléletformálás miatt fontos, ezért is szeretnék, ha minél több fiatal részt venne a szemétszedésen.

Az első helyszínen, a Kertvárosban délelőtt fél tízkor kezdődik a munka. A Nagy Imre út 9-11. szám alatti játszóteret Őri László és Csizi Péter országgyűlési képviselő vezetésével tisztítják meg a kertvárosi képviselők. Rákérdeztünk arra, hogy a visszatérését tervező Fodor Ibolya is mehet-e,  kapott-e meghívót kertvárosi képviselőként. Az alpolgármester azt mondta, meghívót nem kapott, de – mint bárki más – ő is csatlakozhat.

A másik helyszínen, a Tettyén, a játszótéren délelőtt tizenegykor a polgármesteri hivatal és a városháza dolgozói Girán János alpolgármester és a terület képviselője vezetésével takarítanak.

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!