Sport

2015.10.03. 08:58

A Komló ma az egyik riválisát, a PLER-t fogadja

Úgy tűnik, elkapták a fonalat. A Sport36-Komló férfi kézilabdacsapata múlt szombaton megszerezte első pontjait a bajnokságban, ráadásul egy bravúros idegenbeli győzelemmel, a Gyöngyös elleni sikerrel, aztán szerda este nagyon magabiztosan verte a Veszprémi KSE-t a Magyar Kupában, s bejutott a legjobb 32 közé.

K. Mayer A. (Dunántúli Napló)

Bár ezeket az eredményeket nyilván nem kell túldimenzionálni, nyilván jót tett a lelkeknek, hogy bebizonyosodott, a kék-fehérek is tudnak nyerni.
S ha már tudnak, akkor ma muszáj is győzniük! Ratko Djurkovics együttese ugyanis a bentmaradásért vívott harcban egyik legnagyobb riválisának számító (az előző idényben is így volt) PLER-t fogadja, s ha győz, kicsit meglép ellenfelétől. A leendő vendégek ugyanis még nullpontosok – nagyon bízunk benne, hogy azok is maradnak.



– Ez a mérkőzés számunkra egy bajnoki döntővel ér fel – fogalmazott Ratko Djurkovics. – A játékosaimnak is csak így szabad hozzáállniuk a PLER elleni csatához: végig koncentrálniuk kell, mert muszáj győznünk. A Gyöngyös elleni sikernek csak akkor van igazán értéke, ha mi most is nyerünk, s ismét két pontot szerzünk. Remélem, teli csarnok vár majd bennünket, sokan kijönnek nekünk szurkolni, mert ennek a csapatnak nagy szüksége van a segítségre.
A szakvezető hozzátette, Nagy Zoltán sérülése miatt még nem játszhat, a többiek azonban harcra készek.

A hétvégi program: Orosháza–Tatabánya, Eger–Mezőkövesd, Vác–Gyöngyös, Balatonfüred–Csurgó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!