Sport

2016.01.22. 18:05

Fiatal szerb átlövőt tesztelnek a komlóiak

Tegnap újabb játékos érkezett a Sport36-Komló férfikézilabda-csapatához. A 22 éves szerb jobbátlövőt, Nikola Poticsot a következő napokban teszteli Ratko Djurkovics vezetőedző, s ha megfelel, szerződteti a klub.

K. Mayer A.

Amint azt lapunkban is megírtuk, az ezen a poszton játszó Alekszander Semikovra kézműtétje miatt még hetekig nem számíthatnak a kék-fehérek, a pótlására először kiszemelt fehérorosz, Artyom Kulak pedig nem felelt meg, így már haza is utazott. A 203 centis, 88 kilós Potics balkezes, s legutóbb az RK Partizan játékosa volt.

A komlóiak másik sérültje a fehérorosz Sztanyiszlav Nakhajenka. A bokaműtét után lábadozó beállós hosszú időre kidőlt, várhatóan csak április végére épül fel. A klub vezetősége egyelőre nem döntött arról, hogy erre a posztra is szerződtet-e új játékost.

Ratko Djurkovics együttese lejátszotta második felkészülési mérkőzését is, s ezúttal is győzött. Az NB I. B Keleti csoportját vezető Algyő otthonában a félidőben egy góllal vezettek a komlóiak, akik a második harminc percet is eggyel nyerték meg.

A Sport36-Komló szombaton ismét pályára lép, Horvátországban, Vinkovciban a házigazdákkal és az Eszékkel méri össze erejét.

Algyő–Sport36-Komló  25-27 (12-13)

Férfikézilabda felkészülési mérkőzés. V.: Nagy, Túróczy.
Sport36-Komló: Granics – Oszlár 2, Sebestyén 2, Sunajko 5, Marcsek 1, Jerkovics 4, Markovics 5/5. Csere: Kiss B. (kapus), Nagy Z., Szöllősi 3, Wéber 1, Péter Szabó D., Hoffmann, Laufer, Pethő 2, Ujvári 1, Zuder. Vezetőedző: Ratko Djurkovics.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!