Sport

2016.05.01. 19:38

Gálával ünnepelte a Misleny a bajnoki címet

A SZEOL pontvesztése miatt már bajnokként léphetett pályára a Dunaharaszti ellen a HR-Rent Kozármisleny, amely ötgólos győzelemmel ünnepelte meg az aranyérmet.

Szakács Miklós (DN)

Ezért a pillanatért dolgoztak Mislenyben az egész szezonban. Hogy egy pillanatra fellélegezhessen mindenki, és ki-ki vérmérséklete szerint megünnepelhesse a bajnoki címet. Nos, ez a pillanat ezen a hétvégén végre eljött a HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapata számára, és a Dunaharaszti elleni meccsük még el sem kezdődött.

A második SZEOL ugyanis még szombaton döntetlent játszott Budafokon, így az aranyérem sorsa Lantosék vasárnapi eredményétől függetlenül eldőlt.
Persze azért nyerni akart Németh Zsolt együttese, igaz az első félidőben sokáig úgy tűnt, nem tudja feltörni az ellenfél védelmét a Misleny. Aztán a szünet előtt Nagy Krisztián révén mégis megszerezték a vezetést a baranyaiak, a pihenőt követően nem sokkal pedig meg is duplázták az előnyt.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Gólparádéval ünneplet a Kozármisleny csapata (fotó: Laufer L.)
[/caption]A 2-0-s vezetés birtokában már nyugodtan futballozhatott a Kozármisleny, amely a találkozó hajrájára nagyon felpörgött, ugyanis a 89. perc után még háromszor talált be a Dunaharaszti kapujába. A bajnoki cím mellé gólparádé dukált!

Dunaharaszti–Kozármisleny 0-5 (0-1)
Labdarúgó-NB III. Kozármisleny: Helesfay – Kiss M., Fellai, Lantos, Kocsis – Kovács T., Fenyvesi (Zsebe, 74.) – Ihrig-Farkas (Kirchner, 72.), Beke, Nagy K. – Gránicz (Sinanovics, 61.). Vezetőedző: Németh Zsolt.
Gólok: Nagy K. (45., 53.), Kocsis (89.), Kirchner (90.), Sinanovics (92.).

Komlói döntetlen, szentlőrinci zakó
A Komlói Bányász több alapemberét is nélkülözve volt kénytelen pályára lépni a Pénzügyőr ellen. Ennek fényében a 0-0-s döntetlen nem is olyan rossz eredmény Varga Balázs csapata számára.
Komló–Pénzügyőr 0-0
Labdarúgó-NB III. Komló: Pokorni – Vágner, Károly, Halasi, Preininger – Ferencz (Mészáros, 67.), Szlama, Bölcsföldi (Kovács A., 60.), Márkvárt, Valkovics – Bata. Vezetőedző: Varga Balázs.

A Szentlőrinc Hódmezővásárhelyen pocsékul kezdte a meccset, már a 11. percben hátrányban volt, igaz Bartal Bence góljával a félidő derekára meglett az egyenlítés. A hazaiak a szünet után újra betaláltak, erre viszont már nem volt válasza Reith Róbert együttesének.
Hódmezővásárhely–Szentlőrinc 2-1 (1-1)
Labdarúgó-NB III. Szentlőrinc: Ambrusics – Hajnal, Zámbó, Szilvási, Kalmár (Kovac, 83.) – Domonkos, Reith Renátó, Turi, Tóth M. (Nikolics, 65.) – Harsányi, Bartal (Ruff, 68.). Vezetőedző: Reith Róbert.
Szentlőrinci gól: Bartal (22.).

További eredmények: Budafok–SZEOL 0-0, ESMTK–Szekszárd 1-1, Paks II.–Gyula 0-1, Békéscsaba II.–Dabas 1-3, Bölcske–Bp.Honvéd II. 0-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!