Közélet

2016.08.30. 16:50

Változik a menetrend, jönnek az új buszok

Szeptember 1-jétől több ponton is módosította a korábban kiadott Tolna és Baranya megyei autóbusz menetrendjét a Dél-dunántúli Közlekedési Központ Zrt.

K. E.

Baranya megyében a változás a Pécs–Mánfa–Komló, a regionális közlekedésben pedig a Pécs–Szekszárd–Paks autóbuszvonalakon közlekedő járatokat érinti. A részletes menetrendi értesítés a Dél-dunántúli Közlekedési Központ Zrt. honlapján érhető el, de tájékoztatás kérhető az információs pontokon is.

Lapunk érdeklődésére a regionális tömegközlekedési cég úgy tájékoztatott, hogy a szeptemberi iskolakezdés zökkenőmentes lebonyolítása érdekében a 2016. szeptember havi helyközi dolgozó- és tanulóbérletek, valamint a helyi teljes árú (egy- és összvonalas) és a tanuló, nyugdíjas bérletek érvényességét augusztus 29-én 00.00 órától, október 5-én 23.59-ig hosszabbították meg.



A tömegközlekedési társaság a napokban jelentette be 52 új autóbusz érkezését a céghez. A 80 százalékban magyar gyártmányú  járművek közül 16 Baranyában áll majd szolgálatba. A buszok átadása szeptember elején kezdődik, de október végéig valamennyi jármű forgalomba áll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!