Sport

2016.09.21. 18:26

MK: két baranyai jutott be a legjobb 64 közé

Sima, 3-0-s győzelemmel jutott be a Magyar Kupa legjobb 64 csapat közé a HR-Rent Kozármiselny együttese a Veszprém ellen. A többi baranyai csapat közül csak a Szentlőrinc örülhetett még a továbbjutásnak.

Szakács Miklós (Dunántúli Napló)

Több olyan játékos is lehetőséget kapott a Kozármisleny együttesében tegnap, az NB III.-as Veszprém elleni Magyar Kupa-meccsen, aki a bajnokságban eddig kevesebb szerephez jutott. Ipacs Péter állt például a kapuban, de az NB II.-ben Kirchner Krisztián is kevesebb szerepet kapott az mostanában, ezúttal azonban végigjátszotta a találkozót. Persze nem is csoda, a Misleny még így is esélyesként utazhatott a Bakonyba. És ahogy illik, ki is vívta a továbbjutást, méghozzá egy könnyed, 3-0-s sikerrel.

Érdekes, hogy mindhárom mislenyi gól a második félidőben esett, mint ahogyan az sem mindennapi dolog, hogy mind a hármat középső védő szerezte, Szekszárdi Tamás, Lantos Levente és Gubacsi Zoltán személyében. Persze az eredményen, és a továbbjutáson ez mit sem változtat.

Veszprém–HR-Rent Kozármisleny 0-3 (0-0)

Labdarúgó-Magyar Kupa, 64 közé jutásért. Kozármisleny: Ipacs – Pajor, Csausics (Lantos, 66.), Szekszárdi (Gubacsi, 72.), Varga M. – Nagy E., Csábi (Tóth M., 61.) – Kirchner, Wittrédi, Beke – Nagy K. Edző: Németh Zsolt.
Gólok: Szekszárdi (51.), Lantos (69.), Gubacsi (87.).

Nagyot küzdött a Siklós

A megyei I. osztályban szereplő Siklós remek meccset játszott a két osztállyal feljebb szereplő SZEOL ellen. Sztipánovics Barnabás csapata szerzett vezetést, amire még az első félidőben két góllal válaszoltak a szegediek. A szünetet követően azonban egyenlített a Siklós, és egészen a 90. percig döntetlenre állt a jóval esélyesebb riválissal szemben, ám a rendes játékidő végén a SZEOL betalált, így megnyerte a mérkőzést.

Siklós–SZEOL 2-3 (1-2)

Labdarúgó-Magyar Kupa, 64 közé jutásért. Siklós: Molnár P. – Kósa, Szívós, Tar, Fürdős – Horváth, Teszárik, Péter, Sztojka – Reitz (Schmidt, 63.), Pásztor. Edző: Sztipánovics Barnabás.

Gólok: Sztojka (2.), Pásztor (66.), ill. Schrammel (31.), Beretka (32.), Rácz (90.).

Nem sokon múlt a komlói bravúr, a Szentlőrinc hozta a kötelezőt

A Komlói Bányásznak nem sokon múlt, hogy hosszabbításra mentse az NB II.-es Csákvár elleni kupacsatát. Teslic Igor csapata ugyan a félidőben hátrányban volt, a szünet után gyorsan jött az egyenlítés, pár perccel a vége előtt azonban a magasabb osztályú ellenfél megszerezte a mindent eldöntő gólt.
Komlói Bányász–Csákvár 1-2 (0-1)

Labdarúgó-Magyar Kupa, 64 közé jutásért. Komló: Gáspár – Németh, Halasi, Rein, Paulik – Drengubák, Habi (Ferencz, 72.), Berdó, Szentes – Bölcsföldi, Juhász. Edző: Teslic Igor.

Gólok: Rein (50.), ill. Horváth (25.), Molnár (84.).

A Magyar Kupa baranyai összecsapásán a megye I.-es Sellye az NB III.-as Szentlőrincet fogadta. A lőrinciek hozták a papírformát, és simán ejtették ki ellenfelüket a kupából.

Sellye–Szentlőrinc 2-5 (0-3)

Labdarúgó-Magyar Kupa, 64 közé jutásért. Sellye: Berki – Orlovics G. (Sarkanti, 61.), Bosnyák, Szabó K., Szilovics – Nagy J., Orlovics Gy. (Fábos, 76.), Ács, Hideg (Nyulasi, 55.) – Berkics, Sziládi. Edző: Lóth József. Szentlőrinc: Pacéka – Dudás (Kalmár, 42.), Nagy R. (Temesvári, 59.), Bodó, Hambuch – Göblyös, Horváth P., Füredi, Reith – Csőke, Tóth A. (Kaszás, 59.). Edző: Fekete Tivadar.

Gólok: Sziládi (65.), Orlovics Gy. (67.), ill. Füredi (11.), Tóth A. (21.), Horváth P. (34.), Reith (55., 91.).

Szászvár: vége

A Csongrád megyei I. osztályban szereplő Tiszasziget SE vendége volt a megyei I. osztályú Szászvár. A baranyaiak sima vereséget szenvedtek, és kiestek a Kupából.

Tiszasziget–Szászvár 4-1 (2-0)

Labdarúgó-Magyar Kupa, 64 közé jutásért. Szászvár: Inotai – Berbás, Dávid, Molnár, Gál – Kelemen, Lőrincz (Makai, 46.), Horváth V. (Hock, 46.), Lauer – Horváth G. (Szakasz, 60.), Besenyi. Edző: Tihanyvári László.

Gólok: Kasza (31.), Rutai (37.), Drágity (60.), Bálint (83.), ill. Lauer (69.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!